sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kolme seurakuntaa- taivaan esimakua

Banciaon srk
Ensimmäisenä pyhänä menimme sinisellä metrolla Banciaon seurakuntaan jumalanpalvelukseen.
Papin lapsenlapset tulivat samalla hissillä ja olivat kovasti kasvaneet pituutta!  Jumalanpalvelus oli niin tuttu kaikkineen ja oli rakkaita ihmisiä siinä yhdessä Jumalan edessä.  Yllätyimme kun saarnan jälkeen seurakunnan yhteyteen otettiin eräs äiti ja hänen pieni poikansa kastettiin.  Jumala on tehnyt työtään täällä!

Toisena pyhänä matkasimme ruskealla linjalla Höpingin seurakuntaan.  Jälleen tuttu paikka, tuttuja ihmisiä.  Sovimme, että Juha aloittaa siellä englanninkielisen Raamattupiirin.  Muuten siellä on Liu Renhai vaimonsa kanssa hyvin pätevän oloisesti työn touhussa. Ensimmäistä kertaa kirkossa oli eräs 92-vuotias mies.  Häntä ei vielä ole kastettu, mutta ehkäpä Jouluna.

Tänään trooppisen myrskyn tuodessa tuulia ja sateita matkasimme Mingsuein seurakuntaan jumalanpalvelukseen.  Nyt kyllä vähän jännitti.  Siellä oli paikalla melkoinen joukko rakkaita ihmisiä!  Halattiin ja jaettiin kuulumisia.  Jumalanpalvelus oli uuden evankelistapariskunnan ansioista saanut mukavasti luterilaista tuntua synnintunnustuksineen!

Tämä taitaa olla taivaan esimakua.  Kun tapaa niin paljon rakkaita sisaria ja veljiä!  Taivaassa ilo on sitten vielä suurempi, kun saa tavata KAIKKI!  toivottavasti....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti